Τοποθεσία

Θάσος

Με τα χρυσαφένια πεύκα, την πλούσια βλάστηση, τα  ήσυχα δάση των αρχαίων πεύκων και της καταγάλανης θάλασσας και του ουρανού, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί η χερσόνησος της Θάσου θεωρείται ως ένας επίγειος παράδεισος. Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτή την ευλογημένη γη που προσφέρει καθαρές παραλίες, φιλόξενους ντόπιους, ζεστό ηλιόλουστο κλίμα και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Πρόσβαση

Η Θάσος βρίσκεται περίπου 6 ναυτικά μίλια από την ακτή της ηπειρωτικής Ελλάδας. Η Θάσος έχει εξαιρετική σύνδεση με όλους τους μεγάλους  αυτοκινητόδρομους της Νότιας Ευρώπης και μπορεί να προσεγγιστεί οδικώς, με πλοία ή αεροπορικώς μέσω του διεθνούς αεροδρομίου της Καβάλας και του Διεθνούς Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης.

Πλοία

Καθώς η απόσταση από την ακτή της ηπειρωτικής Ελλάδας είναι μόνο 6 ναυτικά μίλια, υπάρχουν καθημερινά πολλά δρομολόγια πλοίων  που μεταφέρουν τους επισκέπτες  μεταξύ Κεραμωτής και Θάσου (40 λεπτά)

Υπάρχουν επίσης δρομολόγια πλοίων μεταξύ της πόλης της Καβάλας και της Θάσου. (1 ώρα 15λ)

Αεροδρόμια

Υπάρχουν δύο μεγάλοι αερολιμένες που εξυπηρετούν τη Θάσο.

Το διεθνές αεροδρόμιο της Καβάλας, σε απόσταση 15 λεπτών από την Κεραμωτή, το πλησιέστερο και μικρότερο αεροδρόμιο στη Θάσο.

το διεθνές αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, σε απόσταση 2ώρες 30λ μέχρι την Κεραμωτή, με πολλές απευθείας πτήσεις από όλη την Ευρώπη.

Καιρός

280 ηλιόλουστες μέρες ανά έτος . Μεσογιακό κλίμα.

 

cssda special kudos black

Που θα μας βρείτε

 

Luxury suites in Thassos, Greece

Λιμένας Θάσου

+30 6937295225

info@bytheseasuites.gr

Αριθμός ΓΕΜΗ: 125541230000

 

Get connected

e bannerespaEΤΠΑ728X90